چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵
موج سی و نهم عملیات وعده صادق با یاد و نام شهدای اقتدار و با رمز مبارک یا امیرالمؤمنین (ع) علیه اهداف آمریکایی

حوزه/ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۳۲ عملیات وعده صادق ۴ تاکید کرد: در این موج پایگاه‌های ارتش جنایتکار و تروریستی آمریکا در منطقه خلیج فارس توسط سامانه‌های قدر چند کلاهکه، خرمشهر چند کلاهکه و عماد در هم کوبیده شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۳۲ عملیات وعده صادق ۴ اعلام کرد: موج سی و نهم عملیات وعده صادق با یاد و نام شهدای اقتدار بویژه سپهبد شهید امیر موسوی فرمانده شهید ستاد کل نیروهای مسلح بارمز مبارک یا امیرالمؤمنین (ع) علیه اهداف آمریکا در منطقه اجرا شد.

در این موج پایگاه‌های ارتش جنایتکار و تروریستی آمریکا در منطقه خلیج فارس توسط سامانه‌های قدر چند کلاهکه، خرمشهر چند کلاهکه و عماد در هم کوبیده شد.

از تهاجمات موثر، حماسی و دلیرانه نیروهای مقاومت که ادامه حملات گسترده موشکی و پهپادی نیروهای جمهوری اسلامی ایران هست تشکر و قدردانی می‌کنیم.

این حملات وحشت را در سرزمین‌های اشغالی رقم زده و زندگی آژیر به آژیر و حبس ۱۱ روزه را برای صهیونیست‌های جنایتکار ایجاد کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha